Henger meg på trenden...

....med hjemmelaget frokostblanding!

Inspirert av knekkbrød lagingen, slumpet jeg meg frem til en test porsjon, å ble meget fornøyd med resultatet.
I skrivende stund står omgang nr 2 i ovnen, som er nøye målt opp, for å kunne dele oppskriften med dere.

5 enkle ingredienser:

3 dl vann
2 ss sukrin gold
3 ss fiberfin
3 dl kruskakli
3 dl firkornblanding( her kan du garantert bruke store havregryn om du ønsker det istedet)

Sett ovnen på 175 grader, varmluft.

kok opp 3 dl vann. Ha i sukrin gold og fiberfin å visp godt, slik at det blir helt uten klumper.
Rør i kruskakli og firkorn, å la det stå i 5 minutter å svelle.
Dryss massen i en bakepapirkledd brødskuff eller stekebrett.

Midt i ovnen, i 30-40 minutter. Åpne døren hver tiende minutt å slipp ut damp, å rør litt i blandingen.
Slå av ovnen, å åpne ovnsdøren litt. Nå kan frokostblandingen med fordel stå i ovnen å avkjøles.Da blir den garantert sprø...

Sprøtt og godt - fiberrik - sukker-fri - lavkalori - langsomme karbohydrater - mett og lett






Ukesmenyen har kommet i ny å koseligere utformelse.

Mandag- risengrøt

Tirsdag- Tandori kylling med salat

Onsdag- Torsk i folie

Torsdag- Salt torsk, bacon og brokkoli

Fredag- Ovnsomelett med salat

Lørdag- Hjemmelaget pizza med grov bunn + Salat

Søndag- kjøttkaker i brun saus, brokkoli, gulrot og tyttebær

Lørdagskos- frukt-smoodies.

3 kommentarer:

  1. Kan man bruke sukrin pluss istedet og få samme resultat?

    SvarSlett
    Svar
    1. Det har jeg ikke prøvd. Men sukrin gold har ikke den isende smaken som sukrin og sukrin+ har.

      Golden smaker veldig likt brunsukker, av den "våte typen"

      Slett